Husk altid en god køkkenhygiejne

God køkkenhygiejne skal altid overholdes, når man driver en restaurant. Det kan få store konsekvenser, hvis råvarer ikke opbevares korrekt og bliver fordærvede. Dine gæster kan blive alvorligt syge, hvis de spiser gammel, fordærvet mad, og din restaurant vil få et dårligt rygte, og du vil måske blive tvunget til at dreje nøglen om. Desuden lægger Fødevarestyrelsen vejen forbi restauranter for at tjekke, om restauranterne lever op til kravene. I Danmark findes der en Smiley-ordning, hvor alle kan læse om, hvorvidt en restaurant har levet ordentligt op til reglerne eller ej.

Du har derfor en stor interesse i at sørge for, at der altid er en god hygiejne i din restaurant. Du kan læse om fødevareregler og hygiejne hos HORESTA.

Dine gæster vil sætte stor pris på at komme på besøg i din restaurant og vide, at hygiejnen er i top, og at de får serveret et lækkert måltid, som er lavet af fødevarer, der har været opbevaret og er blevet tilberedt på den rigtige måde. Sørg også for, at service, bestik og glas altid er skinnende rene, og at der ikke ligger krummer og madrester på bordet fra andre gæster, som har været på besøg.

Skriv et svar