Skab en fuldendt kundeoplevelse på din restaurant

Driver du til daglig en restaurant? I så fald ønsker du helt sikkert at dine kunder er glade og tilfredse. Det sikrer nemlig en høj grad af kundetilfredshed, og dine gæster vil dermed højst sandsynligt vende tilbage igen. Men hvordan skaber du egentlig en fuldendt kundeoplevelse i din restaurant? Læs med her og få gode råd.

Indretningen skal være hyggelig og indbydende

Dine kunder vælger først og fremmest at tage på restaurant for at få lækker mad. Men dermed ikke sagt, at du ikke også skal fokusere på din restaurants indretning. Sørg derfor for, at din restaurant er flot indrettet, f.eks. med røde løbere ved indgangen, samt andre flotte tæpper i selve restauranten. Du skal naturligvis også sørge for, at der er hyggeligt nips på bordene, og flot kunst på væggene.

Dine tjenere skal være imødekommende og tilgængelige

Hver gang en ny kunde tropper op i din restaurant, bør du kræse for dem så det siger spar to. En enkel måde at gøre det på, er ved at have tjenere tilgængelige for kunderne. De skal altid være servicemindede, imødekommende og ikke mindst tilgængelige. Kunderne skal i bogstaveligste forstand “tabe kæben” over det ekstremt høje serviceniveau i din restaurant.

Lad ikke kunderne vente for længe

Dine tjenere skal naturligvis tilbyde kunderne et menukort hurtigt efter de er ankommet. Så snart kunderne har afgivet deres ordrer, begynder så den famøse ventetid på maden. Her bør du fokusere på at sænke ventetiden så meget som muligt. Det gør du lettest ved at skabe struktur og faste rammer i restauranten. Det hele skal helst være organiseret til fingerspidserne, og dine kokke skal altid vide hvad de skal foretage sig. Det er den bedste opskrift på korte ventetider for kunderne.

Skab et godt sidstehåndsindtryk

Tidligere opfordrede vi dig til at skabe et godt førstehåndsindtryk. Det kunne du som nævnt gøre ved at have styr på indretningen i restauranten, samt ved at have servicemindede tjenere, samt hurtig betjening. Til sidst i forløbet er det dog lige så vigtigt at skabe et godt sidstehåndsindtryk.

Det gør du lettest ved at tage god afsked med kunderne efter endt bespisning. Ønsk dem en rigtig god aften, og lad dem samtidig vide, at i ser meget frem til at byde dem velkommen igen en anden god gang. Når dine kunder forlader restauranten skulle de gerne stå tilbage med et fantastisk samlet indtryk.

Skriv et svar