Om os

Hugues Schneider er født og opvokset i Paris og også uddannet her fra. Hugues har arbejdet på forskellige Michelinrestauranter i Frankrig, og også herhjemme slået sine folder på forskellige gourmet steder. De sidste 6 år har han været køkkenchef hos en af Danmarks største ingeniør rådgivende virksomheder.

Jacob Bonne er opvokset i udkanten af København, og uddannet fra Hotel Phoenix Copenhagen. Jacob har siden hen været køkkenchef på forskellige restauranter og cateringvirksomheder. De sidste 6 år har han arbejdet som kundechef i Danmarks største kantinevirksomhed.

Fælles for os er at vi længe har drømt om at starte vores eget, og sætte vores præg på den danske madkultur.

åbningstider frem til 1. oktober
Tirsdag – Lørdag: 18.00 – 22.00
Søndag og mandag: Lukket

Øvrige åbningstider efter aftale.

Kontaktoplysninger

Restaurant GOSP
Skodsborg Strandvej 158
2942 Skodsborg
Telefon +45 4580 6510
Mail gosp@restaurant-gosp.dk

Følg os på Facebook