Om os

Hugues Schneider er født og opvokset i Paris og også uddannet her fra. Hugues har arbejdet på forskellige Michelinrestauranter i Frankrig, og også herhjemme slået sine folder på forskellige gourmet steder. De sidste 6 år har han været køkkenchef hos en af Danmarks største ingeniør rådgivende virksomheder.

Jacob Bonne er opvokset i udkanten af København, og uddannet fra Hotel Phoenix Copenhagen. Jacob har siden hen været køkkenchef på forskellige restauranter og cateringvirksomheder. De sidste 6 år har han arbejdet som kundechef i Danmarks største kantinevirksomhed.

Fælles for os er at vi længe har drømt om at starte vores eget, og sætte vores præg på den danske madkultur.

åbningstider

Søndag og mandag: lukket
Tirsdag – Lørdag: 18.00 – 22.00

Øvrige åbningstider efter aftale.

Kontaktoplysninger

Restaurant GOSP
Skodsborg Strandvej 158
2942 Skodsborg
Telefon +45 4580 6510
Mail gosp@restaurant-gosp.dk

Følg os på Facebook