Selskaber

Efter mere end 25 år i restaurations branchen, har vi stor erfaring i afholdelse af arrangementer. Vi sætter pris på personlig, fleksibel og professionel håndtering af både planlægning og afholdelse af arrangementer. 

Restaurant GOSP er en fantastisk ramme for alle typer af fester. Med beliggenhed lige til Øresund i smukke lokaler med en helt unik stemning, kan festen kun blive mindeværdig.

Restauranten kan ved arrangementer rumme op til 65 personer.
Terrassen åbner mulighed for at afholde arrangementer med yderligere 90 personer.
(terrassen er tilgængelig i perioden 1. april- 31. oktober eller så længe temperaturen tillader).

På de rigtig gode sommeraftner kan der på vores skønne badebro sidde 20 personer.
Vi sammensætter en menu tilpasset netop dine ønsker.

Konfirmation 2018

Der er stadig enkelte ledige datoer for konfirmationer 2018

Selskaber på min. 45 kuverter tilbydes terrassen eller restauranten.
Ved mindre selskaber, der ønsker eget lokale kan lejepris aftales.

Lille pakke

Velkomstdrink
3- retters menu
2 glas vin/ øl

635.-

Stor pakke

Velkomstdrink
3- retters menu
Vin, øl eller vand ad libitum under middagen
Kaffe

795.-

Varighed 12.00 – 17.00 eller 18.00 – 23.00

Priser

Vi tilbyder frokost arrangementer med 3 retters menu eller buffet fra 395,-

Varighed 12.00 – 17.00

Arrangementer med menu/ buffet, velkomstdrink,  vin ad libitum under middagen og kaffe

fra 795.-

Aften arrangementer : Velkomstdrink, 3 retters menu, vin ad libitum under middagen (3 timer), kaffe og avec, fri bar efter maden ( 2  timer)og natmad
Varighed fra 18.00 – 01.00

fra 1395.-

Eksempel på en sommer menu kunne være:

1. Asparges med champagne beurre blance på carpaccio af let røget torske ryg.
2. Chateaubriand serveret med morkelsauce, legumes a la barigoule.
3.Rabarber gaspazzio med jordbær, vandmelon og mynte.

eller 5 retter

1.Foie gras terrin med glaseret kastanje.
2.Stenbiderrogn med krydderurt skum og grillet toast.
3.Cassolette af kalvebrissel og efterårets svampe.
4.Karamelliseret havtaske med Belugalinser og safran beurre blanc.
5.Indbagt ost marineret i mørk rom serveret med nøddehonning og portvins reduktion.

Eller sammensæt selv ud fra retterne herunder:

Forretter

GOSP’s fisketallerken efter sæsonen
Cremet suppe af Carl- Johan suppe
Husets Foiegras terrin m/ kastanier
Gratineret Skaldyr Cassolette m/ Svampe og Safran
Carpaccio afOokse m/ 3 slags Mayonnaise
Kammusling céviche m/ Lime og Skalotteløg
Tartar af Okse m/ Trøffelmayonnaise
Stenbiderrogn m/ creme af Avokado, Rygeost og Agurk (sæson)
Rødtungefilet m/ souffle af Kammusling og Basilikum Beurre blanc
Hjemmerøget Rødfisk m/ cremet petite nage
Stegte Kammuslinger m/ braiseret Julesalat og consommé

Hovedretter

Dagens fisk
Sherrymarineret hjortefilet m/ foiegras sauce
Oksemørbrad m/ tapenade og løgmarmelade. Cremet Bordelaise sauce
Klassisk Tournedos Rossini m/ pandestegt Foie Gras
Lammekrone m/ svampe og cremet Bordelaise
Braiserede svinekæber m/ syltede citroner og koriander
Kakaostegt lammeculotte m/ confiterede skalotteløg og Smitane sauce
Confit de cannard med lime og ingefær sauce.
Havtaske i Petite Nage, gulerod, asparges, safran og fumé.

Desserter

Tarte Tatin a la GOSP m/ karameliserede æbler, mørdej og vaniljeis
Cheesecake m/ lime og jordbærcoulis
Gratineret gedeost og Tomme de Savoie m/ sylterier
Citrontærte m/ mascarpone og hvid chokoladecreme

Creme brûlée m/ lakrids
Chokolade brownie m/ jordbær skum og friske bær

Buffet eller som anretning på små fade ved bordet:

Forslag 1
Basilikum gravad Laks
PandestegtRødspætte m/ hjemmerørt remoulade
Kakaosteg Lammeculotte m/ confiterede Løg og bagte Rodfrugter
Glaseret Poularde m / årstidens grønt
Haricots vert salat m/ Tranebær
Salat m årstidens grønt
Oste m/ sylterier
Hjemmebagt brød

455.-

Forslag 2
Marinerede Sild m/ hjemmelaver Karrysalat
Lune stegte Sild m/ Sennep og Krondild
Røget Fanø Laks m/ Peberrod creme
Æg og håndpillede rejer m/ hjemmelavet Mayonnaise
Pandestegt Rødspættefilet m/ remulade
Økologisk Ribbensteg m/ Rødkål
Mørbradbøf m/ Svampe à la creme
Oste m/ sylterier
Hjemmelavet brød

415.-

Ring og få en snak og et uforpligtende tilbud på tlf.:
45 80 65 10 eller send os en mail gosp@restaurant-gosp.dk

Kontaktoplysninger

Restaurant GOSP
Skodsborg Strandvej 158
2942 Skodsborg
Telefon +45 4580 6510
Mail gosp@restaurant-gosp.dk

Følg os på Facebook