La Formule du Jour
Dagens 3 – retter

A la Carte

Creme de Topinambour
Cremet Suppe af Jordskokke m/ Ristede Mandler
88.-

Mille – Feuille de Poissons et Crustaces – Velouté cremé
Mille – Feuille m/ fisk og Skaldyr i cremet Velouté
125.-

Cocktail de Crevettes a la GOSP
Rejecocktail m/  Sause aurore
115.-

Carpaccio de Boeuf – Comte – Mayonnaises
Carpaccio af Oksemørbrad m/ lagret Comte og Mayonnaise
115.-

Foie gras de Canard – Pommes – Canneberges
Pandestegt Foie gras m/ Æbler og Tranebær
155.-

Varmrøget Færøsk Laks i Petite Nage m/ Urter og Safran
245.-

Carre de Veau – Girolles – Frites – Bordelaise
Kalvekrone m/ Kantareller, Frites og cremet Bordelaise
295.-

Confit de Canard – Cassolette – – Gastrique d’Oranges
Confiteret And m/ Bønnecassolette og Appelsin Gastrique
235.-

 Ekstra Sidesalat eller Fritter 45.-

Dagens Oste m/ Sylterier
105.-

Dagens Dessert
85.-

Creme Brûlee m/ Lakrids
65.-

Udvalg af Sorbet
68.-