Menukort

Á LA CARTE

Huitre

Friske Østers A la GOSP

  1. stk. 135.-

Créme de Petit Pois – Escargots– Cresson – Fromage Fumé

Cremet Ærtesuppe m/ Snegle og Rygeost

95.-

Saumon mariné – Sauce Moutarde

Fennikel marineret Laks m/ Rævesauce

115.-

Carpaccio de Boeuf – trois Mayonnaise

Carpaccio af Okse m/ 3 slags Mayonnaise

115.-

Foie gras Poêlée – Groseilles à Maquereau

Pandestegt Foie gras m/ Stikkelsbær

155.-

 

 

 

Tournedos de Boeuf – Sauce Bordelaise

Økologiske Oksemørbrad m/ Fritter og Cremet Bordelaise

295.

Bouillabaisse – Croutons – Aioli – Emmentaler

Fransk Fiskesuppe m/ Crouton, Aioli og Emmentaler

255.-

Confit de Canard a l`Orange et Gingembre

Confiteret And m/ Orange sauce og syltede Ingefær

235.-