Huitres
Friske Østers A la GOSP
6. stk. 150.-
Huitres – Oeufs de Truite – Sesame
Østers m/ Ørredrogn, Sesam og Citron skal
4. stk. 150.-
Créme de Chanterelles – Poitrine de Porc – Topinambour
Cremet Suppe af Kantereller m/ Peber spæk
88.-
Cabillaud fumé á chaud, – Piperade
Varmrøget Torsk m/ Piment marmelade
95.-
Saumon mariné au Fenouil – sauce Moutarde
Fennikel marineret Laks m/ Sennepssauce
115.-
Foie gras Poêlée – Pommes confites – Pignons
Pandestegt Foie gras m/ Confiterede Æbler og Pinjekerner
155.-

Tournedos de Boeuf – Frites – Oignons marinés – poivre vert
Økologiske Oksemørbrad m/ Frites – Madagaskar Peber, Syltede Løg
325,-
Dagens fisk

Confit de Canard sauce Citron et Chou rouge
Confiteret And m/ Citronsauce og Rødkål
235.-
Caille – Ris de Veau – Poire Pochèe – Artichaud
Vagtel og Kalvebrisler m/ pocheret Pære og Artiskok
265.-

105,.

Chokolade brownie med bærskum

85.-

GOSP ris a la mande med lun kirsebær sauce

75,-

Creme Brûlee m/ Lakrids

65.-

Sorbet – Jordbær – Citron – Passionsfrugt

65.-