La Formule du Jour
Dagens 3 – retter

A la Carte

Huitre

Friske Østers

  1. stk. 150.-

Huitres – Oeufs de Truite – Sésames

 Østers a la GOSP m/ Ørredrogn, Sesam og Citron skal

  1. stk. 150.-

Cassolette aux Fruits de Mer

Skaldyr Cassolette m/ Jomfruhummer

125.-

Cocktail de Crevettes a la GOSP

Rejecocktail m/ Avocado crème og Sause aurore

95.-

Carpaccio de Boeuf – Comte – Mayonnaises

Carpaccio af Oksemørbrad m/ lagret Comte og Mayonnaise

115.-

Foie gras de Canard – Pommes – Canneberges

Pandestegt Foie gras m/ Æbler og Tranebær

155.-

 

Tournedos de Boeuf – Frites – Bordelaise

Økologiske Oksemørbrad m/ Frites og cremet Bordelaise

345.-

Dagens fisk, Spørg venligst tjeneren

Carre de Veau – Rocquefort – Frites – Bordelaise

Kalvekrone m/ Rocquefort, Frites og cremet Bordelaise

295.-

Confit de Canard – Endives en salade – Gastrique d’Oranges

Confiteret And m/ Julesalat, Tranebær og Appelsin Gastrique

235.-

 

Ekstra Sidesalat eller Fritter 45.-

Dagens Oste m/ Sylterier
105.-

Dagens Dessert
85.-

Creme Brûlee m/ Lakrids
65.-

Udvalg af Sorbet
68.-