La Formule du Jour
Dagens 3 – retter

A la Carte

Huitres – Friske Østers A la GOSP
6. stk. 150.-
Huitres – Oeufs de Truite – Sesame
Østers m/ Ørredrogn, Sesam og Citron skal
4. stk. 150.-
Créme de Cepes – Poitrine de Porc
Cremet Suppe af Karl – Johan m/ Peber spæk
88.-
Carpaccio de Boeuf – Comté – Mayonnaises
Carpaccio af Oksemørbrad m/ Ost og 2 slags Mayonnaise
135.-
Asperges Blanches – Crevette grises – Sauce Mousseline
Hvide Asparges m/ Hesterejer og Sauce Mousseline
135.-
Foie gras Terrine – Pommes et Myrtilles
Foie gras terrin m/ Æbler og Blåbær
155.-

Tournedos de Boeuf – Frites – Sauce Bèarnaise
Økologiske Oksemørbrad m/ Frites og Bèarnaise
345,-

Dagens fisk

Carré de Veau – Frites – Epinardes – Beàrnaise
Kalvekrone m/ Fritter, Spinat og Beàrnaise
295.-

Confit de Canard – Sauce á l’Orange – Chou
Confiteret And m/ Appelsin Sauce og marineret Spidskål
235.-

Dagens Oste m/ Sylterier
105.-

Dagens Dessert
85.-

Creme Brûlee m/ Lakrids
65.-

Udvalg af Sorbet
68.-