La Formule du Jour
Dagens 3 – retter

A la Carte

Huitres – Friske Østers A la GOSP
6. stk. 150.-
Huitres – Oeufs de Truite – Sesame
Østers m/ Ørredrogn, Sesam og Citron skal
4. stk. 150.-
Créme de Cepes – Poitrine de Porc
Cremet Suppe af Karl – Johan m/ Peber spæk
88.-
Carpaccio de Boeuf – Comté – Mayonnaises
Carpaccio af Oksemørbrad m/ Ost og 2 slags Mayonnaise
135.-
Saumon mariné au Fenouil – sauce Moutarde
Fennikel marineret Laks m/ Sennepssauce
115.-
Oeufs de Lompes – Creme Fraiche – Topinambour
Stenbiderrogn m/ rørt Creme Fraiche og Chips af Jordskokke
145.-
Foie gras Poêlée – Pommes confites – Pignons
Pandestegt Foie gras m/ Confiterede Æbler og Pinjekerner
155.-

Tournedos de Boeuf – Frites – Sauce Bèarnaise
Økologiske Oksemørbrad m/ Frites og Bèarnaise
345,-

Dagens fisk

Carré de Veau – Frites – Epinardes – Beàrnaise
Kalvekrone m/ Fritter, Spinat og Beàrnaise
295.-

Confit de Canard – Sauce á l’Orange – Chou
Confiteret And m/ Appelsin Sauce og marineret Spidskål
235.-

Jarret de Porc Caramelisé – Gastrique aux Pommes
Karameliseret Svineskank m/ Æblegastrique
215.-

Dagens Oste m/ Sylterier
105.-

Dagens Dessert
85.-

Creme Brûlee m/ Lakrids
65.-

Sorbet – Jordbær – Citron – Passionsfrugt
68.-